Kütahya Dini İhtisas Merkezi’nde Spor Günü!

Kütahya Dini İhtisas Merkezi'nde Spor Günü!

Kütahya Dini İhtisas Merkezi'nde Spor Günü!

05 Ekim 2024 - 00:55

Dini İhtisas Merkezi'nde Spor ve Eğlence Günü: Stres Atma Zamanı! Dini İhtisas Merkezi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile iş birliği içinde düzenlediği sportif aktivitelerle hem kursiyerlerine hem de personeline unutulmaz bir gün yaşattı.

Merkezin bahçesi, birbirinden keyifli spor dallarıyla renklendi. Günün programında, herkesin katılımına açık voleybol, badminton ve masa tenisi turnuvaları yer aldı.

Kursiyerler ve personel, rekabetçi ama dost canlısı bir ortamda birbirleriyle yarıştı. Turnuvaların dışında, açık hava jimnastiği ve yoga gibi aktiviteler de katılımcılara enerji ve neşe dolu anlar yaşattı.

Etkinliğe katılan kursiyerlerden Mehmet Bey, "Uzun zamandır dersler yoğun geçiyordu, böyle bir etkinliğe katılmak ve biraz da eğlenmek gerçekten iyi geldi.

Hem spor yapıp stres attık hem de arkadaşlarımızla güzel vakit geçirdik. " şeklinde düşüncelerini paylaştı. Dini İhtisas Merkezi Müdürü Sayın [Müdür Adı], etkinliğin amacının hem kursiyerlerin hem de personelin ruh sağlığını ve motivasyonunu desteklemek olduğunu belirterek, "Sporun beden ve ruh sağlığı üzerindeki olumlu etkileri biliniyor.

Bu etkinlik ile hem kursiyerlerimizin hem de personelimizin stres atmalarını, yeni insanlarla tanışmalarını ve sağlıklı bir yaşam tarzına teşvik edilmelerini amaçladık.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne destekleri için teşekkür ederiz. " dedi. Etkinlik, katılımcıların doyurucu bir ikramla ağırlandığı ve günün anısına hatıra fotoğraflarının çekildiği bir piknikle sona erdi.

Dini İhtisas Merkezi, bu tür etkinlikleri düzenleyerek, eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem verdiğini bir kez daha göstermiş oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!