Malatya’da 100. Yıl Şenliği Personeline Teşekkür

Malatya'da 100. Yıl Şenliği Personeline Teşekkür

Malatya'da 100. Yıl Şenliği Personeline Teşekkür

09 Ekim 2024 - 18:05

Malatya İl Müftülüğü, "100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlik" Programında Görev Alan Personelini Ödüllendirdi Malatya İl Müftülüğü, geçtiğimiz 01 Ekim 2024 tarihinde düzenlediği "100.

Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlik" programının başarısında büyük pay sahibi olan personeline teşekkür amacıyla bir program düzenledi. Programda, Cumhuriyet'in 100.

yılını kutlamak ve çocukların ruhunu coşturmak amacıyla düzenlenen şenliğin tüm detaylarıyla ele alındı. Personel, etkinliklerin planlanması, organizasyonu ve yürütülmesinde gösterdikleri özverili gayret ve çalışmalarından dolayı takdir edildi.

İl Müftüsü Ramazan DOLU, programda yaptığı konuşmasında, "100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlik" etkinliğinin, çocukların geleceğe umutla bakmalarını sağlamak ve milli bilinci pekiştirmek amacıyla düzenlendiğini vurguladı.

DOLU, "Bu programın başarısında emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum. Sizlerin özverili çalışmaları sayesinde, çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadılar.

" dedi. Programda ayrıca, etkinliğin organizasyonunda öne çıkan personelin isimleri duyuruldu ve teşekkür belgeleri takdim edildi. Katılımcılar, programda sunulan ikramların ve sıcak sohbetin tadını çıkardı.

"100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlik" programı, Malatya halkı tarafından büyük ilgi gördü. Programın düzenlenmesinde emeği geçen tüm personelin özverili çalışmaları, çocukların mutluluğuna ve Cumhuriyet'in 100.

yılının coşkulu bir şekilde kutlanmasına büyük katkı sağladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması