Malatya’da Gençler Kahvaltıda Buluştu

Malatya'da Gençler Kahvaltıda Buluştu

18 Ekim 2024 - 18:05

Malatya İl Müftülüğü, Beydağı Öğrencilerine Unutulmaz Bir Gün Hediye Etti Malatya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Beydağı KYK Öğrenci Yurdunda kalan gençlerin sosyal hayatlarına renk katmak ve onları bir araya getirmek amacıyla unutulmaz bir kahvaltı programı düzenledi.

Kırkgöz Sahil Park'ın eşsiz manzarasında gerçekleştirilen etkinliğe, İl Müftü Yardımcısı Ali Kazcı, gençlik koordinatörleri, manevi danışman görevlileri ve yüzlerce öğrenci katıldı.

Program, gençlerle keyifli bir sohbetle başladı. Kazcı, gençliğin ve eğitimin önemine vurgu yaparak öğrencilere hitaben şu sözleri dile getirdi: "Sizler, geleceğimizin teminatısınız.

İlmi ve ahlaki olgunluğunuzu tamamlayarak, alanlarınızda kendinizi yetiştirmeniz, ülkemize ve insanlığa faydalı bireyler olarak hizmet etmeniz en büyük arzumuz.

" Gençler de bu anlamlı organizasyona duydukları memnuniyeti dile getirerek, arkadaşları arasında kaynaşmaya vesile olan bu sosyal faaliyetin önemini vurguladılar.

"Bu tarz etkinlikler, öğrenci hayatımızı daha da anlamlı kılıyor ve bizlere yeni arkadaşlıklar kurma imkanı sunuyor," diyen öğrenciler, organizasyon için Müftülüğe teşekkür ettiler.

Sohbetin ardından lezzetli bir kahvaltıyla damaklar şenlendirildi. Günün tadını çıkaran öğrenciler, samimi bir ortamda keyifli vakit geçirdiler.

Kılınan öğle namazının ardından, doğanın korunması bilinciyle gerçekleştirilen çevre temizliği ile program sona erdi. Malatya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, bu tür sosyal faaliyetlerle gençlerin sosyal ve manevi gelişimlerine katkı sağlamayı ve onlara destek olmayı amaçlıyor.

Öğrencilerin bir araya gelerek kaynaşmalarına ve yeni dostluklar kurmalarına olanak tanıyan bu anlamlı etkinlik, hem gençler hem de Müftülük tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '
Malatya'da Dib Başkanlık Müşaviri Belgin Konarılı Il Genelindeki Vaizler Ve Kur'an Kursu öğreticileriyle Bir Araya Geldi
Malatya'da Dib Başkanlık Müşaviri Belgin Konarılı Il...