Malatya’da Il Müftülüğüne "camiler Ve Din Görevlileri...

Malatya'da Il Müftülüğüne "camiler Ve Din Görevlileri Haftası" Münasebetiyle Ziyaretler Devam Ediyor

14 Ekim 2024 - 18:05

Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda Öğrencilerden Müftülüğe Ziyaret "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle Yeşilyurt İlçe Müftülüğü Cebrail Kurel Kur'an Kursu Yöneticisi ve Hafızlık Proje Koordinatörü Abdulhamit HAN, TOBB Malatya Hafız İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Feyzullah Acar ve hafızlık öğrencileri, İl Müftü Yardımcısı Fikriye Özkan'ı ziyaret etti.

Öğrenciler, hafızlık yolculuklarında edindikleri tecrübeleri paylaşırken, aynı zamanda Müftü Yardımcısı Özkan'a din eğitimine olan desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Ziyaretin anlamını ve önemini vurgulayan Özkan, gençlerin dini bilgilerini pekiştirme ve Kur'an-ı Kerim'e olan bağlılıklarını artırma çabalarının takdire şayan olduğunu belirtti.

Özkan, öğrencilerin hafızlık yolculuklarında karşılaşabilecekleri zorluklara karşı cesaretlendirici ve destekleyici bir tavır sergiledi. Öğrenciler, ziyaret sırasında Müftü Yardımcısı Özkan'dan DİB yayınlarından çıkan kitaplar hediye olarak aldılar.

Bu hediyeler, öğrencilerin dini bilgilerini daha da genişletmelerine ve Kur'an-ı Kerim'i daha iyi anlama yolculuklarında yardımcı olmayı hedefliyor.

Ziyaret, hem öğrencilerin motivasyonunu artırmak hem de Müftülük ile eğitim kurumları arasında köprü görevi görmek amacıyla gerçekleşti.

Hem öğrenciler hem de Müftülük yetkilileri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür etkinliklerin devam etmesini temenni ettiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması