Malatya’da Manevi Danışman Toplantısı Yapıldı

Malatya'da Manevi Danışman Toplantısı Yapıldı

03 Ekim 2024 - 18:05

Gençlik Faaliyetleri İçin Güç Birliği: Manevi Danışman Toplantısı'nda Önemli Kararlar Alındı 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı çalışmaları kapsamında düzenlenen Manevi Danışman Toplantısı, İlhan Akıncı KYK öğrenci yurdunda gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Müftüsü Ramazan Dolu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan katılarak, gençlik faaliyetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde sunulması için paydaş kurumlar olarak yapılabilecek çalışmaları ele aldılar.

Toplantıda, gençlerin manevi ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak, onları geleceğe hazırlayacak çeşitli projeler üzerinde duruldu. İl Müftüsü Ramazan Dolu, gençlerin dini ve ahlaki değerlerle donanmasının önemini vurgulayarak, bu konuda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yakın işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan ise gençlere yönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin önemine değinerek, gençlerin yeteneklerinin keşfedilmesi ve geliştirilmesi için her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Toplantıda, gençlik faaliyetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi için çeşitli öneriler getirildi. Bunlar arasında, öğrenci yurtlarında düzenli olarak manevi sohbetler, dini ve kültürel etkinlikler düzenlenmesi, gençlerin ruhsal ve manevi gelişimlerine katkı sağlayacak eğitim programları oluşturulması yer aldı.

Toplantı, gençlerin geleceği için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. İl Müftülüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüteceği bu çalışmaların, gençlerin sosyal, kültürel ve manevi gelişimlerine önemli katkılar sağlayacağı düşünülüyor.

Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!