Malatya’da Çocuklara Kış Bayramı: Bot ve Mont Sevinci

Malatya'da Çocuklara Kış Bayramı: Bot ve Mont Sevinci

Malatya'da Çocuklara Kış Bayramı: Bot ve Mont Sevinci

10 Ekim 2024 - 18:05 - Güncelleme: 10 Ekim 2024 - 18:58

Soğuk Havaya Karşı Sıcacık Bir Destek: Yeşilyurt'ta 84 Öğrenciye Bot ve Mont Dağıtıldı Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, kışın soğuk havaya karşı öğrencilerin korunması amacıyla düzenlenen anlamlı bir kampanya gerçekleştirildi.

Yeşilyurt İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından hayata geçirilen "Bu Kış Çocuklara Bayram Olsun" sloganlı "1 Bot, 1 Mont" kampanyası ile 84 öğrenciye bot ve mont dağıtıldı.

Kampanya kapsamında toplanan bot ve montlar, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Ortaköy Şehit Şükrü Ulutaş İlkokulu ve Ortaokulu'nda eğitim gören öğrencilere ulaştırıldı.

Öğrencilerin sevinçli yüzleri ve minnettar bakışları, kampanyanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Dağıtım törenine katılan İl Müftü Yardımcısı Ali Kazcı ve İlçe Müftüsü Dr. Hüseyin Bayrak, öğrencilere ve kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.

Kazcı, "Bu kampanya ile çocuklarımızın soğuk kış günlerinde daha rahat ve güvenli bir şekilde eğitim almalarını sağlamayı hedefledik. Destek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz.

" dedi. İlçe gençlik koordinatörlerinin de katılım sağladığı tören, öğrencilere ikramların sunulması ve fotoğraf çekimiyle son buldu.

Kampanya, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun önemini bir kez daha hatırlatarak, toplumun her kesiminden bireylerin eğitime verdikleri değeri gözler önüne serdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması