Manisa’da Manevi Danışmanlar Esnafın Ahilik Haftasını Kutladı

Manisa'da Manevi Danışmanlar Esnafın Ahilik Haftasını Kutladı

02 Ekim 2024 - 18:10

Ahilik ve Din Görevlileri Haftası'nda Esnaf Sevindirdi Manisa İl Müftülüğü, Ahilik Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek hem geleneksel değerlere olan bağlılığı vurguladı hem de esnafların yüzünü güldürdü.

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri ve manevi danışmanlar, şehrin dört bir yanındaki esnafları ziyaret ederek, hem Ahilik geleneğinin önemini hatırlattılar hem de din görevlilerinin toplumdaki rolünü vurguladılar.

Ziyaretlerde esnafa helal ve bereketli kazanç temennisinde bulunuldu, İl Müftülüğünün hediyeleri takdim edildi. **Ahilik ve Din Görevlileri Haftası'nın birleştirici gücü** Bu ziyaretlerin amacı, yalnızca geleneksel değerleri hatırlamak değil, aynı zamanda toplumun farklı kesimleri arasında bir köprü kurmaktı.

Ahilik, dürüstlük, paylaşım ve dayanışma üzerine kurulu bir gelenekken, din görevlileri de toplumun huzur ve refahı için çalışırlar. Bu iki önemli değerin bir araya gelmesi, Manisa'da birlik ve beraberliğin pekişmesine katkı sağladı.

**Esnaflar ziyaretlerden memnun kaldı** Ziyareti gerçekleştiren gençlik koordinatörleri ve manevi danışmanlar, esnafların kendilerine gösterdiği sıcak ilgi ve misafirperverlikten memnun kaldıklarını dile getirdiler.

Esnaflar da, ziyaretlerden duydukları mutluluğu ifade ederek, İl Müftülüğünün bu anlamlı etkinliği düzenlemesinden dolayı teşekkür ettiler.

**Ahilik ve Din Görevlileri Haftası'nın önemi** Ahilik Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası, geleneksel değerlerimizi hatırlamak, maneviyatımızı güçlendirmek ve toplumun farklı kesimleri arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek için önemli fırsatlar sunmaktadır.

İl Müftülüğünün bu etkinlikleri düzenleyerek toplumun her kesimine ulaşması ve geleneksel değerlere olan bağlılığı hatırlatması takdirle karşılandı.

Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!