Manisa’da Temmuz Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

Manisa'da Temmuz Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

temmuz ayı ilçe müftüleri toplantısı yapıldı

05 Temmuz 2024 - 18:10

İlçe Müftüleri Toplantısı Demirci İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu başkanlığında il müftü yardımcıları ve ilçe müftülerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantı sonunda Müftü Kabukçu tarafından, Manisa İl Müftü Yardımcılığı görevinde iken İzmir İl Müftü Yardımcısı olarak atanan Mehmet Ceyhan’a, Köprübaşı İlçe Müftüsü iken Aydın Didim İlçe Müftüsü olarak atanan Ali Refik Demirel’e, Selendi İlçe Müftüsü iken Bursa Büyükorhan İlçe Müftüsü olarak atanan Ömer Bozkurt’a, Sarıgöl İlçe Müftüsü iken emekliye ayrılan Üsame Anlağan’a, İl Müftü Yardımcısı iken kendi isteğiyle uzman vaiz olarak görevine devam edecek olan Sevinç Tepekaya’ya yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek hediye takdim edildi.

Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a...
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı