Mardin’de ’beklerken Okuyorum’ Projesi Hayata Geçirildi

Mardin'de 'beklerken Okuyorum' Projesi Hayata Geçirildi

mardin'de 'beklerken okuyorum' projesi hayata geçirildi

23 Ağustos 2024 - 18:15

Mardin İl Müftülüğü 'Beklerken Okuyorum' projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınları vatandaşların günlük hayatta yoğun vakit geçirdikleri yerlerde hizmete sunulacak.

Mardin İl Müftülüğü tarafından hazırlanan ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından “Örnek Proje” olarak onaylanan "Beklerken Okuyorum" projesi Mardin'de vatandaşların hizmetine sunuldu.

İl Müftülüğü'nden yapılan açıklamaya göre, projedeki ana hedefin, vatandaşların yoğun olarak bekledikleri ve vakit geçirdikleri havaalanı, otogar, hastane, otel, kuaför, güzellik salonları, kıraathane, yurt, pansiyon, AVM, banka ve kamu kurumları gibi yerlere kitaplıklar konularak, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınlarının vatandaşların hizmetine sunulacağı ve vatandaşların sağlıklı dini bilgiye ulaşması ve zamanlarını daha verimli geçirmelerini sağlamak olduğu vurgulandı.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

"Nihai hedefimiz vatandaşlarımızın istifade edebileceği tüm mekânlarda bu hizmeti sunmaktır. Yıl boyunca yerli/yabancı turistlerin ziyaret ettiği ilimizde şehrin önemli noktalarında kurulacak kitaplıklar ile 8 yabancı dilde kitap ve broşürler de sergilenip turistlere hediye edilecektir. Bugün Bismillah diyerek projemizin açılışını Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesinden başlatıyoruz. Süreç içerisinde bizlere her türlü katkıyı sağlayan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Saffet Yavuz’a ve fedakâr ekibine teşekkürü bir borç biliyoruz. Hedefimiz ve temennimiz Mardin'de başlayan bu hizmetin ülkemizin genelinde yayılmasıdır. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun."


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası