Mardin’de Vali Akkoyun’dan Kur’an Kursu Ziyareti

Mardin'de Vali Akkoyun’dan Kur'an Kursu Ziyareti

vali akkoyun’dan kur'an kursu ziyareti

12 Temmuz 2024 - 18:15

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Vali Yardımcısı Fatih Eroğlu, Mardin İl Müftüsü Dr. Enver Türkmen, İl Müftü Yardımcısı Zübeyde Zengin ve Artuklu İlçe Müftüsü Abdullah Işık beraberinde Lütfiye Yedikardeş Kız Kur'an Kursuna ziyarette bulundu.

Vali Akkoyun, 1 Temmuz' dan itibaren başlayan Yaz Kur'an Kurslarına katılan öğrenciler ile bir araya geldi.

Kur'an kursundaki sınıfları tek tek gezen Akkoyun, İl Müftüsü Türkmen tarafından bir buçuk aylık Yaz Kur'an Kursu eğitimi süresince yapılan faaliyetler ve işlenen dersler hakkında bilgi aldı.

Yaz Kur'an Kurslarının çocukların fikri ve ahlaki gelişimine katkı sağladığını belirten Vali Akkoyun, emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu, öğrencilere başarılar diledi.

Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a...
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı