Mardin Müftülüğü Gençlik Il Koordinatörlüğü "yazımda...

Mardin Müftülüğü Gençlik Il Koordinatörlüğü "yazımda Kardeşlik Var " Kapsamında Lise Ve Ortaokul öğrencilerine 5 Günlük Yaz Kampı Düzenledi.

mardin müftülüğü gençlik il koordinatörlüğü "yazımda kardeşlik var " kapsamında lise ve ortaokul öğrencilerine 5 günlük yaz kampı düzenledi.

14 Ağustos 2024 - 18:15

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen “Yazımda Kardeşlik Var” projesi kapsamında gençlere yönelik aktiviteler düzenleniyor.

Gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak, gençlere yönelik hizmetlere ivme kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen kamplar, ilgi görmeye ve her geçen gün daha fazla genç kesime ulaşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Mardin Müftülüğü Gençlik İl Koordinatörlüğü "Yazımda Kardeşlik Var" kapsamında Lise ve Ortaokul öğrencilere yönelik 5 günlük yaz kampı düzenledi.

Öğrencilerin tatil dönemini güzel bir şekilde değerlendirmek amacıyla ahlak, ibadet, kitap okuma, sohbet ve dini değerlerin yanında (futbol, basketbol, voleybol, langırt, müzik, İlahi dinletisi, yüzme, ok atıcılığı, ebru sanatı, piknik) çeşitli aktiviteler düzenlendi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası