Mersin’de Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü...

Mersin'de Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Organizesinde Filistin Temalı Sergi Ve Kermes Düzenlendi

il müftülüğü gençlik koordinatörlüğü organizesinde filistin temalı sergi ve kermes düzenlendi

19 Temmuz 2024 - 18:20

Mersin İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde ilçe müftülükleri ve gençlik koordinatörleri işbirliğinde geliri Filistin’e bağışlanmak üzere “Filistin Temalı Sergi ve Kermes” düzenlendi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği “Filistin Temalı Sergi ve Kermes” açılışına Vali Ali Hamza Pehlivan’da katıldı.

İl Müftüsü Aydın Yığman ile birlikte kermesi gezen Vali Pehlivan, sergilenen eserleri inceledi.

Kermes açılışına Vali Ali Hamza Pehlivan, Mezitli İlçe Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, İl Müftü Yardımcısı Dr. Mehmet Akif Coşkun, metropol ilçe müftüleri, il ve ilçe gençlik koordinatörleri, Kur'an kursu öğreticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '