Müftü Demirel Suveren Kampüsünde

17 Ekim 2024 - 14:45

Iğdır İl Müftüsü, Kampüs Camii'nde Öğrencilerle Bir Araya Geldi ve Üniversiteyi Ziyaret Etti Iğdır İl Müftüsü Zahit Demirel, Suveren yerleşkesinde bulunan Kampüs Camii'ne bir ziyaret gerçekleştirerek öğrencilerle buluştu.

Demirel, Kur'an-ı Kerim kıraat eğitimi gören İlahiyat hazırlık öğrencileriyle sohbet ederek onlara yeni eğitim yılında başarılar diledi.

Ziyaret sırasında Demirel, öğrencilerle yakından ilgilenerek eğitim hayatları ve dini bilgilerine dair sorular sorup fikir alışverişinde bulundu.

Gençlerin din eğitimi ve manevi gelişimine verdiği önemi vurgulayan Demirel, onlara Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma ve anlama konusunda çalışmalarını sürdürmelerini tavsiye etti.

Demirel, ayrıca Iğdır Diyanet Gençlik Kolları tarafından öğrencilere yönelik olarak kurulan stantı ziyaret ederek, gençlerin dini bilgilerini ve faaliyetlerini yakından takip etti.

Gençlik Kollarının üniversite öğrencilerine sunduğu hizmetleri ve etkinlikleri öğrenen Demirel, bu çalışmaların önemine değindi. Ziyaret programı kapsamında Demirel, üniversitede görev yapmakta olan Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Dağ'ı makamında ziyaret etti.

Demirel, Dağ'la üniversitedeki faaliyetler ve din eğitiminin geleceği hakkında görüş alışverişinde bulundu. Iğdır İl Müftüsü Demirel'in bu ziyareti, din eğitimine verilen önemi bir kez daha gösterdi ve üniversite öğrencileriyle yakın iletişim kurmanın önemine dikkat çekti.

Demirel'in öğrencilere verdiği destek ve rehberliğin, gençlerin dini bilgilerini ve manevi gelişimlerini olumlu yönde etkileyeceği düşünülüyor.

Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '