Müftü Karadeniz, Vali Çiçek’i Ziyaret Etti

Müftü Karadeniz, Vali Çiçek'i Ziyaret Etti

Müftü Karadeniz, Vali Çiçek'i Ziyaret Etti

09 Ekim 2024 - 09:50

Ardahan'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlamaları: İl Müftüsü ve Yeni Atanan İlçe Müftüleri Vali'yi Ziyaret Etti Ardahan İl Müftüsü Adem KARADENİZ ve yeni atanan ilçe müftüleri, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Ardahan Valisi Sayın Hayrettin ÇİÇEK'i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında İl Müftüsü KARADENİZ, yeni atanan ilçe müftülerini Vali ÇİÇEK'e takdim ederek, görevlerine başlamaları dolayısıyla kendilerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Vali ÇİÇEK ise yeni atanan ilçe müftülerini tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretin samimi bir ortamda geçtiği ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

Vali ÇİÇEK, din görevlilerinin toplumun huzur ve güvenliğinde önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, yeni atanan ilçe müftülerine görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaret, fotoğraf çekimiyle son buldu. **Yeni Atanan İlçe Müftüleri:** - [İlçe Müftüsü Adı] - [İlçe Adı] - [İlçe Müftüsü Adı] - [İlçe Adı] - [İlçe Müftüsü Adı] - [İlçe Adı] **Not:** Bu haberde yer alan ilçe müftülerinin isimleri ve ilçe isimleri örnek olarak verilmiştir.

Gerçek isimler ve ilçe isimleri haberinizde yer alan bilgilere göre değiştirilebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '