Muğla Aile Ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Yakup Kütük...

Muğla Aile Ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Yakup Kütük "camiler Ve Din Görevlileri Haftası" Dolayısı Ile Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı’yı Ziyaret Etti.

0

02 Ekim 2024 - 18:25

Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası Vesilesiyle Müftülüğü Ziyaret Etti Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı'yı ziyaret ederek, kurumlar arası iş birliğinin önemini vurguladı.

Ziyaret sırasında, Müdür Kütük, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın toplumun manevi değerlerini koruyup yaşatmada önemli bir role sahip olduğunu ve Muğla İl Müftülüğü ile kurumlarının uzun yıllardır süregelen iyi ilişkiler içinde olduğunu belirtti.

Kütük, "Din hizmetlerinin yaygınlaşması, toplumun huzur ve güven içinde yaşaması için Diyanet İşleri Başkanlığı'nın çalışmalarını önemsiyoruz.

Bu vesileyle, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. " dedi. Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı ise, Müdür Kütük'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Toplumun irşad hizmetinde bulunan bir kurumun çatısı altında bulunmaktan onur duyuyoruz.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile kurumlarımız arasında, toplumun refahı için önemli iş birlikleri gerçekleştiriliyor. " şeklinde konuştu.

Çapçı, özellikle sosyal hizmet alanında yaşanan zorlukların aşılması ve ihtiyaç sahiplerine ulaşılması için kurumlar arası koordinasyonun önemine değinerek, "Birlikte çalışarak toplumun her kesimine hizmet götürmek ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak için gayret gösteriyoruz.

" ifadesini kullandı. Görüşmede, iki kurumun gelecekte de birlikte çalışarak, toplumun sosyal ve manevi ihtiyaçlarına cevap verecek projeler geliştirme konusunda mutabık kalındı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!