Muğla’da Fethiye Müftülüğü’ne Atanan Kenan Doğru, Müftü...

Muğla'da Fethiye Müftülüğü'ne Atanan Kenan Doğru, Müftü Yaşar çapçı'yı Makamında Ziyaret Etti.

0

23 Ekim 2024 - 18:25

Yeni Fethiye Müftüsü Kenan Doğru, Görevi Devralmak İçin Eski Müftü Yaşar Çapçı'yı Ziyaret Etti Fethiye İlçesine yeni atanan Müftü Kenan Doğru, görevi devralmak üzere eski Müftü Yaşar Çapçı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Müftü Doğru, yeni göreve başlamadan önce Fethiye İlçesini ve Müftülüğü tanımak amacıyla bu ziyaret gerçekleştiğini ifade etti.

Eski Müftü Çapçı'nın misafirperverliği için teşekkür eden Doğru, yeni görevinde kendisine destek olmasını istediğini dile getirdi. Eski Müftü Çapçı ise Müftü Doğru'ya yeni görevinde başarılar dileyerek, Fethiye İlçesi'nde yapılacak çalışmalar için kendisine destek vereceğini söyledi.

Çapçı, Doğru'ya yeni görevinde başarılar dileyerek "Fethiye İlçesi'nin manevi yönden gelişimi için önemli bir görev üstleniyor. Bu görevde kendisine başarılar diliyorum.

Fethiye Müftülüğü'nün çalışmalarını yakından takip edeceğim ve destek olacağım" dedi. Ziyaret sırasında Şube Müdürü Yusuf Çobanoğlu da Müftü Doğru'ya eşlik etti.

Görüşmenin sonunda iki Müftü, Fethiye halkına hizmet etmek için işbirliği yapmayı ve karşılıklı iletişim halinde kalmayı kararlaştırdılar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kırşehir'de Yaşlılara Vefa Zamanı
Kırşehir'de Yaşlılara Vefa Zamanı
Gümüşhane'de 50 Kişiye İş Fırsatı!
Gümüşhane'de 50 Kişiye İş Fırsatı!