Muğla’dan Umre Yolcuları İçin Hazırlıklar Tamam

Muğla'dan Umre Yolcuları İçin Hazırlıklar Tamam

Muğla'dan Umre Yolcuları İçin Hazırlıklar Tamam

15 Ekim 2024 - 18:24

Muğla'dan Kutsal Topraklara Yolculuk: Kasım Umresi İçin Hazırlıklar Tamamlandı Muğla'da Kasım Umresi'ne katılacak olan vatandaşlar için heyecanlı bekleyiş devam ederken, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın güvencesiyle düzenlenecek olan özel umre turunun son hazırlıkları tamamlandı.

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, 7 Kasım'da iki uçakla gerçekleşecek olan umre yolculuğunda görev alacak olan hocalarla bir araya gelerek, kutsal beldelere yapılacak bu 16 günlük yolculuk öncesi önemli bilgiler paylaştı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kampüsü'nde yer alan Türk Evi'nde düzenlenen toplantıda, Müftü Çapçı, geçen yıl Muğla'dan ilk kez direkt Medine-i Münevvere uçuşlu 357 kişilik bir özel umre turunun düzenlendiğini hatırlatarak, bu yıl da büyük bir ilgiyle karşılanan umre turunun daha da büyüdüğünü belirtti.

2024 yılında iki uçakla gerçekleştirilecek olan umre turunda, geçen seneye göre daha fazla vatandaşın kutsal topraklara ulaşabileceğini vurgulayan Çapçı, bu turunun Muğla için hayırlı olmasını diledi.

Toplantıya Muğla İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şube Şefi Ahmet Emin Eryılmaz, Şube Memuru Veysel Yeninci, Seydikemer İlçe Müftüsü Orhan Turan ve umre turu rehberleri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Müftü Çapçı, Diyanet İşleri Başkanlığı güvencesiyle düzenlenen bu turlara güven duyan tüm Muğlalılara teşekkür etti.

Kutsal beldelere yapılan bu 16 günlük yolculukta, ekip halinde özveriyle çalışacaklarını belirten Müftü Çapçı, umre yolculuğunun huzurlu ve bereketli geçmesini temenni etti.

Seydikemer Müftüsü Orhan Turan ise görevlilere dikkat etmeleri gereken hususları madde madde sıralayarak, özverili bir şekilde hizmet edeceklerine inandığı tüm görevlilere başarılar diledi.

Muğla'dan kutsal topraklara doğru yola çıkan umreciler, bu anlamlı yolculukta maneviyatlarını besleyecek, ibadetlerini yerine getirecek ve kutsal mekanları ziyaret ederek ruhani bir deneyim yaşayacaklar.

Muğla İl Müftülüğü, umre yolculuğunun huzurlu ve sorunsuz geçmesi için gerekli tüm hazırlıkları tamamlamış bulunuyor. Umre yolculuğuna katılan tüm vatandaşlara sağlıklı ve huzurlu bir yolculuk diliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '
Malatya'da Dib Başkanlık Müşaviri Belgin Konarılı Il Genelindeki Vaizler Ve Kur'an Kursu öğreticileriyle Bir Araya Geldi
Malatya'da Dib Başkanlık Müşaviri Belgin Konarılı Il...