Muğla Gazze Ve şehit Haniye Için Tek Yürek Oldu. Muğla’da...

Muğla Gazze Ve şehit Haniye Için Tek Yürek Oldu. Muğla'da Tarihi Bir Gün Yaşandı.

muğla gazze ve şehit haniye için tek yürek oldu. muğla'da tarihi bir gün yaşandı.

05 Ağustos 2024 - 18:25

Muğla Gazze ve Şehit Haniye için tek yürek oldu. Muğla'da tarihi bir gün yaşandı.
İsmail Haniye'nin korkak siyonistler tarafından  suikast yapılıp şehit edilmesinden sonra Tüm

Türkiye'de meydanları dolduran yüzbinlerİsrail'e ve Amerika'ya lanet okudu.

Muğla Menteşede de Akyol pazar yerinden başlayarak Kurşunlu Camii Meydanına kadar vatandaşlar tarafından yürüyüş gerçekleştirildi

7den 77 ye Muğlalılar tek yürek Siyonistler aleyhine sloganlar atarak Gazze katliamını ve İsmail Haniye'nin şehit edilmesini tel'in etti.

Türk Bayrakları, Filistin Bayrakları, pankartlar ve şehit bebekleri temsil eden Maketler taşıyarak Kurşunlu Meydanına kadar yürüyen grup burada toplanarak Basın açıklaması eşliğinde sloganlarına devam etti.

Marmaris Okluk Millet Camii İmam Hatibi Talha Rençber'in okuduğu salâ, Kurşunlu Camii İmamı Hatibi Yadigar Ceylanın Kur'an tilaveti sonrası Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı duada bulundu.

Dua sonrası toplanan kalabalık grup  olaysız bir şekilde dağıldı.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası