Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı’dan Vali Dr. Idris...

Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı’dan Vali Dr. Idris Akbıyık’a Ziyaret

01 Ekim 2024 - 18:25

Muğla Valisi ve İl Müftüsü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda Bir Araya Geldi Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" vesilesiyle Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret, iki önemli kamu görevlisinin, din ve toplum hizmetlerinin ortak noktalarını vurgulayarak bir araya gelmesini sağladı. Müftü Çapçı, ziyarette yaptığı konuşmada, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın önemine değinerek, bu özel haftanın din görevlilerinin toplumdaki önemli rolünü ve camilerin toplumsal yaşamdaki yerini hatırlattığını belirtti.

"Bu vesileyle Sayın Valimiz Dr. İdris Akbıyık'ı ziyaret ediyor, kabulünüz için kurumum ve ekibim adına teşekkür ederim" diyen Müftü Çapçı, ziyaretin sadece bir nezaket ziyaretinden öte, iki kurum arasında güçlü bir işbirliği ve karşılıklı anlayışın simgesi olduğunu vurguladı.

Ziyarette, Müftü Yardımcıları Erkan Saral ve Sema Özbakış, Menteşe İlçe Müftüsü Dr. Ertuğrul Akın, Bekir Çığlı Kız Kur'an Kursu Müdürü Hamide Fit, Hacı Mehmet Çiçek Erkek Kur’an Kursu Müdürü Veli Kaplan, Kurşunlu Cami İmam Hatibi Yadigar Ceylan ve Bayır Kur’an Kursu Öğretmeni Ümmügülsüm Kavgacı da hazır bulundu.

Vali Akbıyık ise Diyanet İşleri Başkanlığı'nın toplumun maneviyatına, ahlaki değerlerine ve sosyal dokusuna önemli katkılar sağlayan bir kurum olduğunu belirterek, başta Müftü Çapçı olmak üzere tüm din görevlilerinin haftasını kutladı.

Vali, din görevlilerinin toplumun huzuru ve refahı için yaptıkları çalışmaları takdir ettiğini ve bu çalışmaları desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Ziyaretin sonunda Müftü Çapçı, Vali Akbıyık'a bir hat tablosu ve Hadislerle İslam Külliyatı Seti hediye etti. Bu hediyeler, iki kurum arasında devam eden işbirliğinin ve karşılıklı saygının bir simgesi olarak değerlendirildi.

Ziyaret, samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti ve iki önemli kamu görevlisinin, ortak hedefler doğrultusunda birlikte çalışmaya devam etme kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!