Muş’ta Gazeteciler ve Din Adamı Bir Araya Geldi

Muş'ta Gazeteciler ve Din Adamı Bir Araya Geldi

04 Ekim 2024 - 18:30

Muş İl Müftüsü ile Gazeteciler Birliği Arasında Samimi Bir Buluşma Muş Gazeteciler Birliği Başkanı Tuncay Çenga, bugün İl Müftüsü İbrahim Halil Demir'i makamında ziyaret ederek sıcak bir sohbet gerçekleştirdiler.

Çenga'nın beraberinde, Birlik üyesi gazeteciler de yer alıyordu. Ziyaretin amacı, iki kurum arasında karşılıklı iletişim ve işbirliğini güçlendirmek, basın ve kamuoyu ile dini değerler arasındaki köprüleri sağlamlaştırmaktı.

İl Müftüsü Demir, gazetecileri sıcak bir şekilde karşılayarak, onların Muş'un toplumsal hayatındaki önemli rolüne dikkat çekti. Demir, basın mensuplarının toplumun bilgilendirilmesinde ve kamuoyunun şekillenmesinde büyük bir sorumluluk üstlendiklerini vurguladı.

Samimi bir atmosferde geçen görüşmede, karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Müftü Demir, dini konularda toplumun doğru bilgilendirilmesinin önemini vurguladı ve gazetecilerin bu konuda önemli bir rol üstlendiklerini dile getirdi.

Gazeteciler de dini konuların objektif ve tarafsız bir şekilde kamuoyuna aktarılmasının önemini vurgulayarak, İl Müftüsü Demir'in çalışmalarını desteklediklerini belirttiler.

Ziyaretin sonunda, hatıra fotoğrafı çektirilerek, samimi bir şekilde sona erdi. Bu görüşmenin, basın ve din kurumları arasındaki ilişkilerin güçlenmesine ve toplumda daha sağlıklı bir iletişim ortamının oluşmasına katkıda bulunması bekleniyor.

Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!