Muş’ta Husumetli Aileler Barıştırıldı.

Muş'ta Husumetli Aileler Barıştırıldı.

husumetli aileler barıştırıldı.

21 Ağustos 2024 - 18:30

Husumetli aileler barıştırıldı.   Muş'ta 2 yıl önce kavga nedeniyle aralarında husumet oluşan iki aile bir araya getirildi. Barış Programına, Valimiz Sayın Avni Çakır, Muş Milletvekili Sn. Mehmet Emin Şimşek, İl Müftümüz İbrahim Demir, Kurum Amirleri, Müftü Yardımcısı, Kanaat Önderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 2022 yılında İlimiz Yoncalıöz köyünde Yusufoğlu ve Güler aileleri arasında yaşanan husumetin sonlandırılması için Salih Muhlise Çağlayan Camii'nde barış merasimi düzenlendi.   Barış öncesi vaaz veren Müftü Demir, barışın önemine değinerek gelecek nesillere güzel günler bırakmalıyız ifadelerini kullandı. Vali Çakır, barışın sağlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, bir daha bu tür olayların yaşanmamasını diledi.   Program, Kanaat Önderi Abdullah Güler’in yaptığı duanın ardından husumetli ailelerin barışmasıyla son buldu.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası