Muş’ta Il Mütümüz Ibrahim Halil Demir şehidimizin Taziye...

Muş'ta Il Mütümüz Ibrahim Halil Demir şehidimizin Taziye Kapanış Programına Katıldı.

27 Eylül 2024 - 18:30

Sungu, Kahraman Evladını Son Yolculuğuna Uğurladı Muş'un Sungu ilçesinde, Pençe Kilit 2 bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay için Sungu Merkez Camii'nde düzenlenen taziye programı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Şehit Abakay'ın ailesine, yakınlarına ve Sungulu hemşehrilerine başsağlığı dilemek için kalabalık bir topluluk camide bir araya geldi. İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, şehidin ailesini ziyaret ederek taziyelerini sundu ve "Vatanı için canını feda eden şehidimiz Maşallah Abakay'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Sungulu hemşehrilerimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Şehidimizin aziz hatırası sonsuza dek yüreğimizde yaşayacak. " dedi. Taziye programında, Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu, dualar edildi ve şehit Abakay'ın hayatını anlatan slayt gösterisi sunuldu.

Şehidin ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilekleri sunan vatandaşlar, genç yaşta vatanı için canını feda eden şehidin kahramanlığını ve fedakarlığını takdirle karşıladıklarını dile getirdiler.

Taziye programının ardından şehidin cenazesi, Sungu İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazenin defnedilmesi sırasında gözyaşlarına boğulan vatandaşlar, şehit Abakay'ı dualarla uğurladı.

Şehidimizin aziz hatırası, kahramanlığı ve fedakarlığı ile sonsuza dek yaşayacak. Vatanı için canını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'ta Mevlid-i Nebi Ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yoğun Programlarla Icra Edilmeye Devam Ediyor
Yozgat'ta Mevlid-i Nebi Ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası...
Rus Vatandaşı İslam'la Yeni Bir Hayata Adım Attı
Rus Vatandaşı İslam'la Yeni Bir Hayata Adım Attı