Nevşehir’de Gençlerle Hasbihal Başladı

Nevşehir'de Gençlerle Hasbihal Başladı

Nevşehir'de Gençlerle Hasbihal Başladı

03 Ekim 2024 - 18:35

Gençlik Ofisi'nde Hasbihal Buluşmaları Başladı: İl Müftüsü Güzel Gençlerle Bir Araya Geldi İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından başlatılan ve her hafta farklı konuk ve konularla devam edecek olan "Hasbihal Buluşmaları"na, İl Müftümüz Kazım Güzel hocamızla start verildi.

Gençlik Ofisi'nde gerçekleşen buluşmada, gençler ile İl Müftüsü Güzel arasında samimi bir sohbet ortamı oluştu. İlk buluşmada, gençlerin merak ettikleri soruları İl Müftüsü Güzel'e yöneltme fırsatı bulduğu gözlemlendi.

İl Müftüsü Güzel de gençlerin sorularını içtenlikle yanıtladı, onlara dini konularda bilgi verdi ve yaşam tecrübelerini paylaştı. Buluşmanın sonunda gençlere ikramlarda bulunuldu.

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, "Hasbihal Buluşmaları" ile gençlerin dini konulara olan ilgilerini artırmayı, onlarla iletişim kurmayı ve birlikte vakit geçirmeyi hedefliyor.

Bu buluşmaların, gençlerin kişisel gelişimlerine ve toplumsal hayata aktif katılımlarına olumlu etkiler yaratması bekleniyor. Her hafta farklı konuklar ve konularla devam edecek olan "Hasbihal Buluşmaları" hakkında detaylı bilgiye İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü'nden ulaşabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!