Nevşehir İl Müftüsü Kur’an Kursu Öğreticilerine Konferans...

Nevşehir İl Müftüsü Kur'an Kursu Öğreticilerine Konferans Verdi

Nevşehir İl Müftüsü Kur'an Kursu Öğreticilerine Konferans Verdi

10 Ekim 2024 - 18:35

İl Müftüsü Güzel, Kur'an Kursu Öğreticilerine: "Siz Toplumun Manevi Mimarlarısınız" **Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın kutlandığı bu özel günlerde, İl Müftüsü Kazım Güzel, Diyanet Çiçekli Camii Gençlik Merkezinde Kur'an Kursu öğreticilerine önemli bir konferans verdi.

** Konferansında, din görevlilerinin toplumun manevi mimarları olduğunun altını çizen Müftü Güzel, "Sizler, dinimizin temel taşlarını inşa eden, ahlaki değerlerimizi gelecek nesillere aktaran kutsal bir görevi üstlenmiş bulunuyorsunuz.

" dedi. **Güzel, konuşmasının devamında din görevlilerine şu mesajları iletti:** * "Kur'an-ı Kerim'i en doğru şekilde öğretmek, genç nesillerin ahlaki gelişimine katkı sağlamak, manevi değerlerimizi yaşatmak, her zaman önceliğiniz olmalıdır.

" * "Çocuklarımızın, gençlerimizin dini bilgiye, ahlaki değerlere ve maneviyatla yoğrulmuş bir hayat anlayışına sahip olmaları, toplumumuzun geleceği için büyük önem taşımaktadır.

" * "Toplumun her kesimine ulaşarak, dinimizi doğru bir şekilde anlatmak, dini konularda bilgi ve rehberlik sağlamak, sizin en önemli görevleriniz arasındadır.

" **Müftü Güzel, konferansında din görevlilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve onlara yeni görevlerinde başarılar diledi.

** **Program, tüm katılımcılara ikram edilen yemek ile son buldu. **.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması