Ordu’da 2024 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası...

Ordu'da 2024 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Erkek Görevliler Arasında Etkili Hutbe Sunumu Yarışması Gerçekleştirildi.

2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle erkek görevliler arasında etkili hutbe sunumu yarışması gerçekleştirildi.

12 Haziran 2024 - 18:45

Altınordu Akyazı Uhud Camii'nde gerçekleştirilen Etkili Hutbe Sunumu Yarısması; metni doğru okuma, fonetik ve diksiyon (ses tonu, vurgu), beden dili (jest, mimik) ve göz teması ile temsil, kendine güven ve dinleyenleri etkileme kriterleri üzerinden yapıldı.

İl Müftümüz Dr. İsmail Çiçek'in komisyon başkanlığında jüri üyelerinin de katılımıyla dereceye girenler belirlenerek 1, 2 ve 3. olan hocalarımız ile yarışmaya katılım sağlayan tüm hocalarımıza ödülleri takdim edildi.

Yarışmada Hutbe Okumada;

1. Muhammed Kılıç (Altınordu)

2. Abdülkerim Tonbuloğlu (Ünye)

3. Bilal Yıldırım (Akkuş)

oldu. İl Müftüsü Çiçek'in yoğun programı ve ayrılması nedeniyle, İl Müftü Yardımcımız Avni Bolat yarışmada 1. olan hocamıza bölge finalinde, diğer katılım sağlayan hocalarımızıda komisyon üyelerimizle birlikte tebrik ederek başarılarının devamını dilediler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a...
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı