Osmaniye’de Emekli Görevlilerimizi Ziyaret

Osmaniye'de Emekli Görevlilerimizi Ziyaret

04 Ekim 2024 - 18:50

Emekli Din Görevlileri "Vefa" ile Anıldı: Osmaniye'de Duygusal Ziyaretler Osmaniye İl Müftülüğü, "1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında emekli din görevlilerini unutmadı.

İl Müftü Yardımcısı Ahmet Sevinç, Şube Müdürleri, Din Hizmet Uzmanı ve Camii görevlileri ile birlikte, ömürlerini din hizmetine adayan değerli hocalarımız Mustafa Şahin ve Ahmet Karataş'ı evlerinde ziyaret ederek hayır dualarını aldılar.

Ziyaretler, samimi ve duygusal anlar yaşandı. Emekli din görevlileri, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Osmaniye İl Müftülüğünün bu vefa dolu ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Uzun yıllar boyunca görev yaptıkları, insanlara dinin güzelliklerini anlatarak ve toplumsal huzurun sağlanmasında önemli rol oynadıkları bu dönemde, il müftülüğünün gösterdiği bu ilgi ve alakayı yürekten takdir ettiklerini ifade ettiler.

Ziyaretlerde, emekli hocaların yıllarca süren hizmetleri ve deneyimleri anısına, geçmişte yaşanan anılar ve hizmetler paylaşıldı. Gelecek nesillere aktarılacak değerli bir miras bırakan emekli din görevlilerimize minnet duygusu ile dolu anlarda, onların emekleri ve hizmetleri takdir edildi.

Osmaniye İl Müftülüğü, bu ziyaretlerle emekli din görevlilerine saygı ve şükranlarını ifade etmenin yanı sıra, onların toplumdaki değerini bir kez daha hatırlatarak, gelecek nesiller için önemli bir mesaj vermeyi hedefledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!