Osmaniye’de Engellilere Anlamlı Ziyaret

Osmaniye'de Engellilere Anlamlı Ziyaret

30 Eylül 2024 - 18:50

Osmaniye İl Müftülüğü, Engellilerin Destekçisi Olduğunu Gösterdi Osmaniye İl Müftülüğü, 7 Ocak Engelliler Spor Kulübü Derneği'ni ziyaret ederek, engellilere yönelik çalışmalarına olan desteğini bir kez daha gösterdi.

İl Müftü Yardımcısı Eyüp Bucan, Şube Müdürü ve Engelli Koordinatörleri, derneği ziyaret ederek, Dernek Başkanı Derviş Aslan ve üyelerle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın engellilere yönelik faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımı gerçekleştirildi. İl Müftü Yardımcısı Bucan, Diyanet'in engellilerin sosyal hayata katılımını desteklemeyi ve onların haklarını savunmayı önceliklendirdiğini vurguladı.

Dernek Başkanı Aslan ise, İl Müftülüğü'nün engellilere verdiği destekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Özellikle Diyanet'in, engellilerin ibadetlerini kolaylaştırmak ve sosyal hayatta aktif rol almalarını sağlamak için gösterdiği hassasiyetin takdire şayan olduğunu ifade etti.

Aslan, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, İl Müftülüğü'nün engellilere olan duyarlılığının örnek teşkil ettiğini belirtti.

Bu ziyaret, Osmaniye İl Müftülüğü'nün engelli bireylerin toplumsal hayata entegrasyonuna verdiği önemin bir göstergesi oldu. Diyanet'in, engellilerin haklarını savunmak, yaşam kalitelerini artırmak ve toplumsal hayatta daha aktif olmalarını sağlamak için çaba göstermesi, toplumda önemli bir mesaj niteliğinde.

Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!