Osmaniye’de Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası Konferansı

Osmaniye'de Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası Konferansı

peygamberimiz ve şahsiyet inşası konferansı

18 Eylül 2024 - 18:50

Peygamber Efendimiz (s.a.s)'i anmak, anlamak ve onun çağları aşan mesajlarını insanlıkla buluşturmak amacıyla kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" temasıyla idrak edildi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İŞLİYEN'in teşrifleri ve konferansı ile gerçekleşen "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu konferansa yogun katılım sağlandı. Konferans İl Müftüsü Ali ÇAKMAK 'ın açılış konuşması ile başladi.Diyanet işleri başkanlığımizin hazırladığı Mevlidi Nebi konulu sinevizyon gösterisi izletildi.Konferansa il protokol üyeleride katılım sagladı.Program sonunda İlimize özel meşhur KARATEPE kilimi hatıra ve hediye olarak,Doç.Dr Burhan İŞLİYEN'e takdim edildi.

Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı