PTT Baş Müdürü, Yeni İl Müftüsünü Ziyaret Etti

PTT Baş Müdürü, Yeni İl Müftüsünü Ziyaret Etti

PTT Baş Müdürü, Yeni İl Müftüsünü Ziyaret Etti

22 Ekim 2024 - 16:30

Karabük'te Yeni İl Müftüsü Ali Erhun'a Hayırlı Olsun Ziyareti Karabük'te yeni göreve başlayan İl Müftüsü Ali Erhun, Karabük Posta ve Telgraf Teşkilatı Baş Müdürü Ahmet Karagöz tarafından ziyaret edildi.

Cumhurbaşkanlığı'nın 10 Ağustos 2024 tarihli ve 2024/259 karar sayılı İl Müftüleri Kararnamesi ile Bilecik İl Müftülüğünden Karabük İl Müftülüğüne atanan Ali Erhun, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Baş Müdür Ahmet Karagöz, Erhun'a yeni görevinde başarılar diledi ve Karabük'e hizmet etmenin mutluluğunu paylaştığını belirtti. Ziyaret sırasında iki yetkili, Karabük'ün sosyal ve kültürel hayatına dair görüş alışverişinde bulundu.

İl Müftüsü Ali Erhun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karabük Posta ve Telgraf Teşkilatı Baş Müdürü Ahmet Karagöz'e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Erhun, yeni görevinde vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmeyi hedeflediğini vurguladı. Erhun'un yeni göreviyle Karabük'ün maneviyatına ve sosyal hayatına önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uşak Öğrencileri
Uşak Öğrencileri "Orman Benim" Projesiyle Çevreyi Temizledi
Tekirdağ'da çorlu’da Anlamlı Kermes
Tekirdağ'da çorlu’da Anlamlı Kermes