Agri Müftülüğü “destanlaşan çanakkale” konferansı

28 Mart 2018 - 23:01

“DESTANLAŞAN ÇANAKKALE” KONFERANSI

Ağrı Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca Çanakkale Zaferinin 103. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi Toplantı salonunda “Destanlaşan Çanakkale” adlı konferans programı düzenlendi.

İl Müftü vekili Fatih TAVLAŞOĞLU, İl Müftü yardımcısı Murat SARI, İlçe Müftüleri, müftülük personelleri, din görevlileri, Kuran Kursu öğreticileri ve öğrencileri ile vatandaşlar katıldı.

Konferansı Kişisel Gelişim Uzmanı ve Tarihçi Yazar Mustafa TURAN verdi.

Kuran tilaveti ile başlayan program İl Müftü vekili Fatih TAVLAŞOĞLU’ nun açılış konuşması ile devam etti. Daha sonra Mustafa TURAN konferansına geçti. Konuşmasında “Ülkemizin stratejik konumu, Çanakkale zaferinin tüm detayları, yaşanan manevi atmosfer, çelikleşen iradeler, abideleşen kahramanlar” hakkında genişçe bilgiler verdi. Meydana gelen hadiselerin anlatımı esnasında salonda oldukça duygusal anlar meydana geldi.

Daha sonra Tarihçi Yazar Mustafa TURAN’a plaket takdimi ile program sona erdi.

Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a...
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı