Sakarya’de Ismail Heniye Için Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Sakarya'de Ismail Heniye Için Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

ismail heniye için gıyabi cenaze namazı kılındı

02 Ağustos 2024 - 19:00

Sakaryalı vatandaşların yoğun katılımıyla Orhan Camii'nde Cuma namazı sonrasında menfur bir saldırı sonucunda şehit edilen İsmail Heniye için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Cuma namazının ardından, Sakarya İl Müftüsü Mehmet Aşık kısa bir konuşma yaparak, İsrail'in Filistin halkına yönelik zulmünü kınadı ve Heniye'nin şehit edilmesinin kabul edilemez olduğunu vurguladı. Aşık, Filistin halkının ve davasının her zaman yanında olduklarını belirterek, şehit Heniye'nin ailesine ve Filistin halkına başsağlığı diledi.

Konuşmanın ardından Mehmet Aşık tarafından yapılan dua ile program sona erdi. Duanın ardından cemaat, tekbirler eşliğinde İsrail'e karşı sloganlar atarak Filistin halkına destek mesajları verdi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası