Sakarya’de Mevlid-i Nebi Programı Akyazı’da Coşkuyla Kutlandı

Sakarya'de Mevlid-i Nebi Programı Akyazı'da Coşkuyla Kutlandı

mevlid-i nebi programı akyazı'da coşkuyla kutlandı

29 Eylül 2023 - 19:00

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa  (sav)’ in dünyayı teşriflerinin yıl dönümü münasebetiyle Akyazı Müftülüğünce hazırlanan “Mevlid-i Nebi Programı” Akyazı  Kıraat Eğitim Merkezi  konferans Salonunda icra edildi.

 Programa İl Müftüsü Mehmet Aşık,  Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Hendek İlçe Müftüsü Murteza Gür, İlçe Müftüsü Kamil Özcan Demir, Din Görevlileri katıldı.

 İstiklal Marşı ile başlayan programda Adapazarı Orhan Camii İmam Hatibi Adem Saruhan açılış Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundu. Şeyh'ül Kurra Hüseyin Harputoğlu Kur'an Kursu öğretici ve yöneticisi Şeyh'ül Kurra Muhammed Nurullah Dindar Aşere Takrib kursu hakkında bilgi verdi.  İlçe Müftüsü Kamil Özcan Demir'in açılış konuşmasının ardından Akyazı Belediye Başkanı  Bilal Soykan ve  İlçe Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki'nin selamlama konuşmaları ile devam etti.

Programda İl Müftüsü  Mehmet Aşık  "Peygamberimiz, İman ve İstikamet"  konulu konferans verdi. Konferansın ardından Aşere Takrib kursundan mezun olan kursiyerlere, Ramazan ayında Hatimle Teravih Namazı kıldıran görevlilerimize ve emekli olan hocalarımıza belge takdimi yapıldı.  

Program;  Hendek İlçe Müftüsü Murteza Gür hocamızın duası ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı