Samsun’da Ağustos Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il...

Samsun'da Ağustos Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftümüz Seyfullah çakır Başkanlığında, Asarcık Ilçemizde Gerçekleştirildi.

ağustos ayı ilçe müftüleri toplantısı il müftümüz seyfullah çakır başkanlığında, asarcık ilçemizde gerçekleştirildi.

09 Ağustos 2024 - 19:05

Ağustos Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftümüz Seyfullah Çakır Başkanlığında, Asarcık İlçemizde Gerçekleştirildi.

İl Müftü Yardımcıları ve 17 İlçe Müftümüzün katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; "Eylem Planları", "14.Cami Görevlileri Çalıştayı", "1071 Malazgirt Zaferi Anma Etkinlikleri", "Kurum ve Kuruluşlar Tarafından Gerçekleştirilen Yaz Kur'an Kursu Eğitimleri" ve "Su Verimliliği" konulu yazılar ile gündemdeki diğer konular görüşüldü.

Buna ilaveten Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetlerinin etkinlik ve verimliliğini arttırmak, gerekli koordinasyonu sağlamak amacıyla yapılan denetimlerle ilgili bazı hususlar da görüşülerek yapılacak çalışmalar karara bağlandı.

Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı