Samsun’da Diyanet Işleri Başkanlığı Tarafından 81 Ilimizde...

Samsun'da Diyanet Işleri Başkanlığı Tarafından 81 Ilimizde Liseli Ve üniversiteli Gençler Arasında Düzenlenen Gençlik Bilgi Yarışmasında Ilimizde Dereceye Giren öğrenciler Için ödül Töreni Il Müftülüğümüzce Düzenlendi.

diyanet işleri başkanlığı tarafından 81 ilimizde liseli ve üniversiteli gençler arasında düzenlenen gençlik bilgi yarışmasında ilimizde dereceye giren öğrenciler için ödül töreni il müftülüğümüzce düzenlendi.

23 Mayıs 2024 - 19:05

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 81 ilimizde liseli ve üniversiteli gençler arasında düzenlenen Gençlik Bilgi Yarışmasında ilimizde dereceye giren öğrenciler için ödül töreni İl Müftülüğümüzce düzenlendi.

Her iki kategoride ilk 20 öğrencinin ödüllendirildiği ve ilk üçe giren öğrencilerin Umre'ye gitme hakkı kazandığı yarışmada Üniversite kategorisinde; Muhammed Hakan Berçinli birinci, Abdullah Çelik ikinci, Muhammed Gün üçüncü olurken lise kategorisinde ise Elifnur Yılmaz birinci, Abdülkerim Atasoy ikinci, Çiğdem Aydın üçüncü oldu. Her iki kategoride ilk 20 ye giren tüm öğrencilere çeşitli miktarlarda para ödülleri ve kitap setleri hediye edildi.

İl Müftümüz Seyfullah Çakır dereceye giren öğrencileri tebrik ederek ödüllerini takdim etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü