Samsun’da Gazze Için Hayır çarşılarımız Devam Ediyor....

Samsun'da Gazze Için Hayır çarşılarımız Devam Ediyor. üçüncüsü Ilkadım'da Açıldı.

gazze için hayır çarşılarımız devam ediyor. üçüncüsü ilkadım'da açıldı.

08 Kasım 2023 - 19:05

GAZZE İÇİN HAYIR ÇARŞILARIMIZ DEVAM EDİYOR.  ÜÇÜNCÜSÜ İLKADIM' DA AÇILDI.

İl Müftülüğümüz ve  İlkadım İlçe Müftülüğümüz işbirliğinde Tdv Kadın ve Gençlik Kollarımızın da katkılarıyla gerçekleştirilen 'Hayır Çarşısı' nın açılışı  İl Müftümüz Sn. Seyfullah Çakır, İlçe Müftümüz Ömer Yay, ilçe protokolü ve çok sayıda katılımcı ile gerçekleştirildi. Açılışın ardından protokol üyeleri standları ziyaret etti.
İlkadım Ulugazi mah. Camii'nin avlusunda gerçekleştirilen çarşı açılışının sonrasında Cami'de hanımlara yönelik olarak "Filistin İçin El Ele' temasıyla dua programı gerçekleştirildi. Okunan Kur'an-ı Kerim, tesbihat, dualar ve ilahiler ile tamamlanan programda İl Müftü Yardımcımız Özlem Kalyoncu Şirin " Mescid-i Aksa ve Filistin" başlıklı konuşmada bulundu. Ardından katılımcılar Hayır Çarşısında yer alan standları gezerek Filistinli kardeşlerimiz için destek sundu.
Hayır Çarşılarımızda halkımızın desteği ile elde edilen bağışlar Türkiye Diyanet Vakfı aracılığı ile Filistinlinli kardeşlerimize ulaştırılacaktır.

#tdv #diyanetişleribaşkanlığı
#filistin #filistineözgürlük
Diyanet İşleri Başkanlığı  Türkiye Diyanet Vakfı Samsun Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları

Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı