Samsun’da Haziran Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il...

Samsun'da Haziran Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftümüz Seyfullah çakır Başkanlığında, Salıpazarı Ilçemizde Gerçekleştirildi.

haziran ayı ilçe müftüleri toplantısı il müftümüz seyfullah çakır başkanlığında, salıpazarı ilçemizde gerçekleştirildi.

14 Haziran 2024 - 19:05

Haziran ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftümüz Seyfullah Çakır başkanlığında, Salıpazarı ilçemizde gerçekleştirildi.

İl Müftü Yardımcıları ve 17 İlçe Müftümüzün katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; geçen ay yapılan hizmetler ve bu ay planlaması yapılan;  Uluslararası Mevlid-i Nebi Sempozyumu, Vekaletle Kurban Organizasyonu, "Genclik ve Kültür Kampları" ile "Samsunu Keşfet Şehrini Farket" Projesi, 2024 Yılı Yazımda Kardeşlik Var İl içi Bölge İçi Kamp Eğitim Programı, 2024 Yılı Yaz Kur’an Kursu Açılış Programı, "15 Temmuz Programları Genelgesi", "30 Haziran Koruyucu Aile Günü" ve  Hafızlık Eğitiminin desteklenmesi konularında yapılacak çalışmaların daha etkin ve verimli bir şekilde uygulanması hususuları görüşüldü.

Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü