Samsun’da Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğümüzün...

Samsun'da Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğümüzün Katkılarıyla 12 - 14 Yaş Arası Kız öğrencilere Yönelik Olarak "yazımda Kardeşlik Var" Kampı Gerçekleştirildi.

il müftülüğü gençlik koordinatörlüğümüzün katkılarıyla 12 - 14 yaş arası kız öğrencilere yönelik olarak "yazımda kardeşlik var" kampı gerçekleştirildi.

06 Eylül 2024 - 19:05

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğümüzün katkılarıyla 12 - 14 yaş arası kız öğrencilere yönelik olarak "Yazımda Kardeşlik Var" kampı gerçekleştirildi.

Atakum Hudeybiye Yatılı Kız Kur'an Kursumuzda düzenlenen üç günlük kampta; Kur'an'ı anlama, Hadislerle Tefekkür, Musiki, El Sanatları atölyelerinin yanında Sıra Gecesi, Kudüs Programı, çiğ köfte ikramı, bahçe oyunları, kaynaşma oyunları, yarışmalar gibi pek çok sosyal ve kültürel etkinlik yer aldı. Kamp kapanış programı ile son buldu.

İl Müftü Yardımcılarımız Hacı Kahraman ve Özlem Kalyoncu Şirin kapanış programında gençlerle bir araya geldi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası