Samsun’da Il Müftümüz Seyfullah çakır’ın Katılımıyla Il...

Samsun'da Il Müftümüz Seyfullah çakır'ın Katılımıyla Il Müftülüğümüzde Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi.

il müftümüz seyfullah çakır'ın katılımıyla il müftülüğümüzde bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

15 Haziran 2024 - 19:05

İl Müftümüz Seyfullah Çakır'ın katılımıyla İl Müftülüğümüzde bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

İl Müftü Yardımcılarımızın bayramlaşma konuşması ile başlayan programda, İl Müftümüz kurban bayramı günlerinin manevi değerini vurgulayarak; "Bayramlar birlik-beraberlik, sevinç ve huzur içinde geçirdiğimiz duygu yoğunluğumuzun en zirveye çıktığı günler. Bu özel günler vesilesiyle bizlerde sizlerle hasbihal etmek için hoş sedamızı ve kardeşliğimizi güçlendirmek gayesiyle biraraya gelmiş bulunuyoruz. Bu vesileyle kurban bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik eder, bayramın vatanımıza, milletimize ve tüm islam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah' tan niyaz ederim." dedi.

Program sonunda İl Müftümüz her kademede görev yapan personeliyle tek tek bayramlaşarak hayırlı bayramlar diledi.

Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü