Samsun’da Il Müftümüz Seyfullah çakır, Canik Belediyesi’nin...

Samsun'da Il Müftümüz Seyfullah çakır, Canik Belediyesi’nin Ilçede Geleneksel Hale Getirdiği ‘haydi çocuklar Güle Oynaya Camiye’ Projesinin ödül Törenine Katıldı.

il müftümüz seyfullah çakır, canik belediyesi’nin ilçede geleneksel hale getirdiği ‘haydi çocuklar güle oynaya camiye’ projesinin ödül törenine katıldı.

19 Ağustos 2024 - 19:05

İl Müftümüz Seyfullah Çakır, Canik Belediyesi’nin ilçede geleneksel hale getirdiği ‘Haydi Çocuklar Güle Oynaya Camiye’ projesinin ödül törenine katıldı.

Canik Belediyesi ve Canik İlçe Müftülüğü tarafından çocukları namaza teşvik etmek ve camileri sevdirmek amacıyla hayata geçirilen projenin ödül töreni, Canik Atatürk Spor Salonu’nda çocuklar ve ailelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Müftümüz törende yaptığı konuşmasında çocuklarımızı camilerimizle buluşturmanın önemini vurguladı. Program 40 gün boyunca sabah ve yatsı namazını camide kılan 3 bin çocuğa hediye dağıtımı ve toplu fotoğraf ile sona erdi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası