Samsun’da Il Müftümüz Seyfullah çakır, Canik Müftülüğü...

Samsun'da Il Müftümüz Seyfullah çakır, Canik Müftülüğü Pınarbaşı Yatılı Kur'an Kursu' Nda Düzenlenen 2024-2025 Eğitim-öğretim Yılı Dönem Açılış Programına Katıldı.

il müftümüz seyfullah çakır, canik müftülüğü pınarbaşı yatılı kur'an kursu' nda düzenlenen 2024-2025 eğitim-öğretim yılı dönem açılış programına katıldı.

11 Eylül 2024 - 19:05

İl Müftümüz Seyfullah Çakır, Canik Müftülüğü Pınarbaşı Yatılı Kur'an Kursu' nda düzenlenen 2024-2025 eğitim-öğretim yılı dönem açılış programına katıldı.

İl Müftü Yardımcılarımız ve İlçe Müftülerimizin' in katılımıyla gerçekleştirilen program, Canik İlçe Müftüsü Bayram Karar 'ın açılış konuşmasıyla başladı. Ardından öğrencilere hitapta bulunan İl Müftümüz, yeni döneme dair bilgilendirmede bulunarak öğrencilere başarılar diledi.

Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı