Samsun’da Il Müftümüz Seyfullah çakır, Il Müftü...

Samsun'da Il Müftümüz Seyfullah çakır, Il Müftü Yardımcımız özlem Kalyoncu şirin Ve Tekkeköy Ilçe Müftü Vekili Bayram Karar Ile Birlikte Tekkeköy Gülistan Kız Kur'an Kursu' Na Ziyarette Bulundu.

il müftümüz seyfullah çakır, il müftü yardımcımız özlem kalyoncu şirin ve tekkeköy ilçe müftü vekili bayram karar ile birlikte tekkeköy gülistan kız kur'an kursu' na ziyarette bulundu.

16 Ağustos 2024 - 19:05

İl Müftümüz Seyfullah Çakır, İl Müftü Yardımcımız Özlem Kalyoncu Şirin ve Tekkeköy İlçe Müftü Vekili Bayram Karar ile birlikte Tekkeköy Gülistan Kız Kur'an Kursu' na ziyarette bulunarak, Yaz Kur’an Kurslarında eğitimini tamamlayan ögrenciler için düzenlenen şenliğe katıldı.

Çesitli etkinliklerin düzenlendiği şenlikte öğrenciler tarafından hazırlanan stantları gezen İl Müftümüz, öğrencilere hitap ettiği konuşmasında şunları kaydetti; "Allah'ın nurunun temayüz ettiği, rahmetinin sağanak sağanak yağdığı Kur'an Kursları'na gönül vermek Allah'ın yoluna, Resûlullah'ın davasına destek vermektir. Bu davayı kuşanan bir insan; annesine, babasına, vatanına, milletine, iyiliğin olduğu bütün alanlara en iyi şekilde hizmet etmek için gece gündüz seferber olur. Bunu başardığınızda bu ulvi dava, istikbal ve istiklalimizin teminatı olan göz nurlarımızın omuzlarında yükselecek. Her müslümana ilim tahsil etmek farzdır diyen bir dinin mensuplarıyız. Bu dini öğrenen, ilim-bilim alanında ilerleyen, teknoloji alanında zirveye ulaşmaya gayret gösteren bir nesil yetiştirdiğimizde bu dünyada yapılan zulümlerin hepsine dur diyeceğiz. İşte bu uğurda hiç durmadan evlatlarını büyük fedakarlık göstererek yetiştiren, gözünden sakınan ama Kur'an Kursları ilim yuvaları olunca evladını buraya emanet eden anne babalara ve onları yetiştiren hocalarına teşekkür ediyorum"


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası