Samsun’da Il Müftümüz Seyfullah çakır, Ilkadım Ilçemizde...

Samsun'da Il Müftümüz Seyfullah çakır, Ilkadım Ilçemizde Düzenlenen 2024-2025 Eğitim öğretim Yılı Kur'an Kursları Açılış Programlarına Katıldı.

il müftümüz seyfullah çakır, ilkadım ilçemizde düzenlenen 2024-2025 eğitim öğretim yılı kur'an kursları açılış programlarına katıldı.

12 Eylül 2024 - 19:05

İl Müftümüz Seyfullah Çakır, İlkadım ilçemizde düzenlenen 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Kur'an Kursları açılış programlarına katıldı.

İl Müftümüz, Derebahçe 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda düzenlenen programda minik öğrenciler için hazırlanan hediye ve kitapları öğrencilere takdim ederken veliler, öğrenciler ve Kurslarda görev alan öğreticilere yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Ardından Kuşçulu Yatılı Kur'an Kursu'nda düzenlenen programa katılarak Hafızlık, Kur'an' ı Anlama ve İslami İlimler Sınıflarında eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi.

Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı