Samsun’da Il Müftümüz Sn. Seyfullah çakır, Il Müftü...

Samsun'da Il Müftümüz Sn. Seyfullah çakır, Il Müftü Yardımcılarımız Ve Ilçe Müftülerimiz Ile Birlikte; Diyanet Işleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş Başkanlığında çevrim Içi Olarak Düzenlenen Istişare Toplantısına Katıldı.

il müftümüz sn. seyfullah çakır, il müftü yardımcılarımız ve ilçe müftülerimiz ile birlikte; diyanet işleri başkanımız prof. dr. ali erbaş başkanlığında çevrim içi olarak düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

29 Ağustos 2024 - 19:05

İl Müftümüz Sn. Seyfullah Çakır, İl Müftü Yardımcılarımız ve İlçe Müftülerimiz ile birlikte;

Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş başkanlığında çevrim içi olarak düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Toplantıda Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası hazırlık ve etkinlikleri, Cami Dersleri, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı öğretim programları ile Kur'an Kursları dönem açılış hazırlıkları görüşüldü.

#diyanet

Diyanet İşleri Başkanlığı