Samsun’da Il Müftümüzün Konuşmacı Olarak Katılacağı...

Samsun'da Il Müftümüzün Konuşmacı Olarak Katılacağı Ayvacık Ilçe Müftülüğü "hafızlık Icazet Merasimi"ne Davetlisiniz.

14 Ekim 2024 - 19:05

Ayvacık'ta Hafızlık İcazet Töreni: İl Müftüsü de Katılacak! Ayvacık İlçe Müftülüğü, 14 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 14:00'te düzenlenecek "Hafızlık İcazet Merasimi"ne tüm halkı davet ediyor.

Güler Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek tören, Kur'an-ı Kerim'i ezberleyerek hafızlık mertebesine ulaşan gençlerin bu önemli başarısını kutlamak ve onlara destek olmak amacıyla düzenleniyor.

Tören, ilçe halkının yanı sıra İl Müftüsü'nün de katılımıyla daha da anlamlı hale gelecek. Hafızlık yolculuğunu tamamlayan öğrenciler, tercih edilen bir ayet veya sureyi okuyarak icazetlerini alacaklar.

Törende ayrıca, hafızlık eğitimine destek veren kişilere ve kurumlara plaket takdim edilecek. Ayvacık İlçe Müftülüğü, tüm ilçe halkını, bu anlamlı törene katılarak hafızları tebrik etmeye ve onlara destek vermeye davet ediyor.

Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '