Samsun’da Kur’an-ı Kerim’ I Yüzüne Güzel Okuma Yarışması...

Samsun'da Kur’an-ı Kerim' I Yüzüne Güzel Okuma Yarışması Erkek öğrenciler Bölge Finali

kur’an-ı kerim' i yüzüne güzel okuma yarışması erkek öğrenciler bölge finali

17 Eylül 2024 - 19:05

KUR’AN-I KERİM' İ YÜZÜNE GÜZEL OKUMA YARIŞMASI ERKEK ÖĞRENCİLER BÖLGE FİNALİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca Kur’an Kursları' na katılımı artırmak ve Kur’an-ı Kerim’i güzel okumayı teşvik etmek amacıyla Kur’an Kursları' nda hafızlık eğitimi alan öğrenciler arasında düzenlenen “Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması” erkek öğrenciler arası Bölge Finali, İl Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Yarışmada açılış konuşmasında bulunan İl Müftümüz Seyfullah Çakır, Kur'an-ı Kerim okumanın öneminden bahsederek yarışmaya katılan öğrencileri ve hocalarını tebrik etti.

Komisyon üyelerinin yaptığı değerlendirme sonucu Samsun Canik Merkez Yatılı Kuran Kursu öğrencisi Muhammed Ali Karmil birinci, Amasya Büyükağa Medresesi öğrencisi Yavuz Ay ikinci ve Ordu Kumru Merkez Erkek Kur’an Kursu öğrencisi Yusuf Buğra Öre üçüncü oldu.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, birinci olarak Türkiye finalinde bölgemizi temsil edecek öğrencimize başarılar diliyoruz.

DİB - Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı