Samsun Dini İhtisas Merkezi Dini Ihtisas Merkezimizde Konferans

Samsun Dini İhtisas Merkezi Dini Ihtisas Merkezimizde Konferans

0

05 Ekim 2024 - 01:03

Mahremiyetin Önemi Vurgulandı: Diyanet, Samsun'da Aile Konulu Eğitim Konferansı Düzenledi Diyanet İşleri Başkanlığı, "2024 Yılı Ailenin Önemi ve Sağlıklı Gelişimine Dair Mesleki Eğitim Konferansları" kapsamında Samsun'da önemli bir etkinliğe imza attı.

Samsun Aşıkkutlu Dini İhtisas Merkezi'nde düzenlenen konferans, "Mahremiyet Eğitimi: Aile Yapısının Temel Taşı" başlığı altında aile içi iletişim ve mahremiyetin önemini ele aldı.

Başkanlık Vaizi Ayşe AKKOÇ'un konuşmacı olarak yer aldığı programda, mahremiyetin korunmasının sağlıklı bir aile yapısının ve toplumun oluşmasında ne denli hayati bir role sahip olduğu vurgulandı.

AKKOÇ, konuşmasında, "Mahremiyet, aile bireyleri arasındaki sevgi, saygı ve güven bağlarını güçlendirerek, aile içi huzurun ve mutluluğun temelini oluşturur" diyerek, aile mahremiyetinin korunmasının önemini vurguladı.

Konferansta, aile içi iletişimin önemi, sağlıklı iletişim yöntemleri, çocukların duygusal ve sosyal gelişimine mahremiyetin etkisi gibi konular ele alındı.

AKKOÇ, katılımcılara aile içi ilişkilerde mahremiyetin korunması için pratik tavsiyelerde bulunarak, günümüzün dijital dünyasında mahremiyetin korunması konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Mesleki ve kişisel gelişimine katkı sağlamak isteyen çok sayıda katılımcının ilgiyle takip ettiği konferans, katılımcılara değerli bilgiler sunarak sona erdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği bu tür konferansların, aile içi ilişkilerin güçlendirilmesi ve sağlıklı bir toplumun oluşturulmasına önemli katkılar sağlayacağı düşünülüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!