Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Müftüyü Ziyaret Etti

03 Ekim 2024 - 18:25

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Akgül, Müftü Çapçı'ya Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı Kutladı Muğla'da, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muzaffer Akgül, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İl Müftüsü Yaşar Çapçı'ya bir tebrik ziyaretinde bulundu.

Akgül'e ziyaretinde Şube Müdürü Sabri Çakmak da eşlik etti. Görüşmede, Müdür Akgül, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın hayırlı olmasını dileyerek, din görevlilerinin toplumun huzur ve güvenliği için önemli bir rol oynadığını vurguladı.

Akgül, sanayi ve teknoloji alanındaki gelişmelerin din ve maneviyatla uyum içinde yürütülmesinin önemine değindi. Müftü Yaşar Çapçı da bu anlamlı hafta dolayısıyla gerçekleştirilen nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Müdür Akgül'e teşekkürlerini iletti.

Çapçı, iki kurum arasında işbirliği ve diyaloğun önemini vurgulayarak, toplumun refahı ve mutluluğu için birlikte çalışmaya hazır olduklarını belirtti.

Görüşme, samimi bir ortamda gerçekleşti ve karşılıklı iyi dilekler ve temennilerle sona erdi. Ziyaret, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile İl Müftülüğü arasındaki ilişkileri güçlendirmeyi ve işbirliğini artırmayı hedefliyor.

Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!