Sinop İl Müftüsü Bektaş, Kur’an Kursu Öğreticileriyle Bir...

Sinop İl Müftüsü Bektaş, Kur'an Kursu Öğreticileriyle Bir Araya Geldi

17 Ekim 2024 - 00:05

İl Müftüsü Bektaş, Kur'an Kursu Öğreticileriyle Bir Araya Geldi: "Çalışmalarınız Bizim İçin Çok Değerli" **[Şehir Adı]** - İl Müftüsü Paşa Bektaş, Müftü Yardımcısı Yaşar Sanlav ve Şube Müdürü Mustafa Sadan, Merkez ilçesinde görev yapan Kur'an Kursu Öğreticileriyle bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıda, Kur'an kurslarında yürütülen çalışmalar ele alındı ve öğreticilerin görüşleri dinlendi. Müftü Bektaş, toplantıda yaptığı konuşmada, Kur'an kurslarının din eğitimi ve ahlaki değerlerin aktarımı açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

"Kur'an kurslarımız, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi manevi değerlerle buluşturan, onlara dini bilgiyi doğru ve güvenilir kaynaklardan öğreten önemli eğitim merkezleridir.

" diyen Bektaş, "Bu görevi üstlenen siz değerli öğretmenlerimizin özverili çalışmalarına şükranlarımı sunuyorum. " şeklinde konuştu. Toplantıda, öğreticilerin eğitim faaliyetleri hakkında bilgi verilmesi, karşılaşılan sorunların ve çözüm önerilerinin ele alınması, eğitim materyallerinin etkin kullanımı ve öğrencilerin din eğitimine olan ilgilerinin artırılması gibi konular üzerinde yoğunlaşılmış.

Müftü Yardımcısı Yaşar Sanlav, "Kur'an kursu öğreticilerimizin eğitimlerine ve gelişimlerine önem veriyoruz. Bu kapsamda düzenlediğimiz eğitimlerle onların bilgi ve becerilerini geliştirmeyi hedefliyoruz.

" dedi. Şube Müdürü Mustafa Sadan ise toplantının amacının, Kur'an kurslarında verilen eğitimin kalitesini artırmak ve öğreticilerin çalışmalarını daha etkili hale getirmek olduğunu belirtti.

Toplantı, öğreticilerin sorularına verilen cevaplar ve istişarelerin ardından sona erdi.

Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '