Sinop Müftüsü Selçuk’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Sinop Müftüsü Selçuk'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

11 Ekim 2024 - 00:05

İl Müftüsü Bektaş, Yeni Göreve Başlayan Valilik Hukuk İşleri Şube Müdürünü Ziyaret Etti **[Şehir Adı] -** İl Müftüsü Paşa Bektaş, yeni göreve başlayan Valilik Hukuk İşleri Şube Müdürü Ercan Selçuk'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Selçuk'a yeni görevinde başarılar dileyen Müftü Bektaş, görevinin hayırlı olmasını diledi. Müftü Bektaş, ziyaret esnasında Selçuk ile bir süre sohbet ederek, ilgili şubenin çalışmaları ve gelecek dönem planlamaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ayrıca, işbirliği ve koordinasyonun önemini vurgulayarak, her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade etti. Selçuk ise kendisine gösterilen ilgi ve tebrikler için Müftü Bektaş'a teşekkür ederek, görevini en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağını belirtti.

Valilik Hukuk İşleri Şube Müdürlüğü, kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşlar arasında hukuki konularda köprü görevi üstleniyor. Şube, yönetmelik, tezkereler ve hukuki konularda görüş bildirme gibi önemli görevleri yerine getiriyor.

Selçuk'un deneyimi ve uzmanlığı ile şubenin bu görevleri daha da etkili bir şekilde yerine getirmesi bekleniyor.

Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '