Sinop’ta Il Müftü Yardımcısı Salman,kyk Yurtlarını Ziyarete...

Sinop'ta Il Müftü Yardımcısı Salman,kyk Yurtlarını Ziyarete Devam Ediyor

il müftü yardımcısı salman,kyk yurtlarını ziyarete devam ediyor

15 Kasım 2023 - 00:05

Sinop İl Müftü Yardımcısı Dr. Abdullah Salman KYK yutlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

İl Müftü yardımcısı Salman KYK erkek Öğrenci yurdunu ziyaret etti. Yurt Müdürü Ali Kolomoç ile görüşen İl Müftü Yardımcısı“Diyanet İşleri Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında yapılan protokol vesilesi ile manevi danışmanlarımız KYK yurtlarında çalışmaktadır. Bu ziyaretimiz öğrencilerimize verdiğimiz hizmetlerimizi daha verimli olması için ne gibi faaliyetler, seminerler ve konferanslar yapılabileceği hususunda istişare etmek amaçlıdır. Bu kapsamda KYK yurtlarımızı ve idarecilerimizi ziyaret ediyoruz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yurt Müdürü Ali Kolomoç “Birlik ve beraberlik içerisinde koordineli çalışmalar neticesinde bu gençlere daha verimli hizmetler vermiş oluruz. Bu bağlamda yapmış olduğunuz nazik ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ederim.” dedi.

Ziyarette KYK Erkek Öğrenci Yurdu Manevi Danışmanları Hikmet Başoğlu ve Muhammed Ali Aslan’da hazır bulundu.

Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı